Betting bonus

Betting bonus til danske hestevæddeløb

Hestevæddeløb er bestemt ikke nogen ny sport, men det er en sport, som for nylig har fået sin nye storhedstid på den danske bookmakerscene. Det har nemlig i mange år ikke været muligt at spille på heste hos forskellige bookmakere, da Danske Spil har haft monopol på udbud af spil vedrørende hestevæddeløb. Fra januar 2018 var der imidlertid godt nyt for alle hesteelskere, for her blev monopolet ophævet, så flere bookmakere kunne være med i kampen om de gode odds på hestevæddeløb. I dag kan du spille på heste hos både Betfair, Unibet, Bet365 og Leovegas.

Sammen med de mange bookmakeres interesse for hestevæddeløb, er der også kommet stor konkurrence, og det kommer i den grad dig og mig til gode. Derfor finder du nemt en lækker betting bonus hestevæddeløb hos de forskellige sider, som du utvivlsomt skal udnytte, da det vil give dig en god introduktion til væddeløbsbanen. Hvis du vil vide, hvor du finder de bedste bonusser, så skal du blot læse videre. Og så får du lige en masse ekstra information oveni hatten.

betting bonus

Find din betting bonus til hestevæddeløb

Hvis du vil i gang med at spille på heste, så kan du lige så godt vælge en af de spilsider, der tilbyder en god bonus, når du registrerer dig første gang. Det gør de fleste spilsider i dag, men det er ikke alle bonusser, der er lige attraktive. Her får du et godt bud på nogle af de bookmakere, som er værd at se nærmere på.

Bet365 er en anerkendt spilside herhjemme, og det er den ikke uden grund. Der får du nemlig god behandling med masser af løbende bonusser, gode velkomstbonusser og masser af forskellige odds og sportsgrene. De har også valgte at tage hestevæddeløbene til sig efter nytår, så du finder et stor udbud i væddeløb fra hele verden på hjemmesiden. De har også en betting bonus hestevæddeløb, hvor du på nuværende tidspunkt kan få 100% på din første indbetaling op til 1000 kr. Indbetaler du således 1000 kr., får du 1000 kr. at spille for, foræret af Bet365. Ikke dårligt, da de penge vil kunne give dig masser af chancer for at vinde på væddeløbsbanen.

Også Unibet har fået øjnene op for hestevæddeløb, og det skal du bestemt ikke være ked af. Unibet er en af de største bookmakere på det danske marked, og vælger du Unibet, får du en velsmurt maskine, hvor tingene bare fungerer. Der er et stort sportsudbud, og så finder du mange forskellige væddemål på hestevæddeløb. Hos Unibet får du en lidt bedre bonus end hos Bet365, ja faktisk er den dobbelt så god, for de giver dig 100% i indbetaling op til 2000 kr. Her skal du så også ofre det dobbelte, men så modtager du også det dobbelte, som du kan spille for.

Derudover finder du også Betfair øverst på listen over gode bookmakere, der tilbyder odds på hestevæddeløb. De lægger sig op ad Unibets velkomstbonus og giver også 100% på første indbetaling op til 2000 kr. En rigtig god betting bonus hestevæddeløb. Hos både Unibet og Betfair får du således rigtig gode penge, som du kan bruge til at komme godt i gang med hestevæddeløb.

Bookmaker Velkomstbonus Spil nu
Unibet hestevæddeløb 100% i bonus op til 1500 kr. Spil nu
Betfair hestevæddeløb Få op til 1000 kr. i gratis spil Spil nu
Nordicbet hestevæddeløb ingen løb pt. Spil nu
Betstars hestevæddeløb ingen løb pt. Spil nu
Derby25 hestevæddeløb ingen løb pt. Spil nu

Spil på heste hos Dantoto

Selvom monopolet ophørte i januar 2018, betyder det ikke, at Danske Spil har fragivet al hestesport til de andre bookmakere. Dantoto, der er Danske Spils side for hestevæddeløb, fungerer stadig i bedste velgående, og vil du gerne have masser af viden om spil på heste, bør du helt klart lægge vejen forbi. Foruden at spille på heste, finder du nemlig masser af gode informationer, nyheder og betting tips om hestevæddeløb på hjemmesiden. Derudover har du masser af mulighed for at følge med i de løb, som du har spillet på, uanset om du har spillet hos Danske Spil eller en af de andre bookmakere. Dantoto udbyder alle de mest gængse spil på heste, hvor du også har mulighed for at vinde store jackpots, som eksempelvis lige nu, hvor jackpotten ligger på 35,1 millioner kr., hvis du rammer rigtigt på din kupon.

Og du kan faktisk vinde rigtig store penge i hestevæddeløb, og derfor er det godt at få fingrene i en god betting bonus hestevæddeløb, inden man for alvor kaster sig ud i det. Så sent som i februar 2018 vandt en dansker 409.000 kr. på en kupon vedrørende et løb på Leangen i Norge. Der var tale om en gevinst fra en V5-kupon. For nylig er der også blevet vundet hele 111.000 kr. i V86, hvor det også var en dansker der løb med gevinsten, hvor han havde satset 300 kr. på en kupon. Derfor er det altså ikke småører, du kan stikke afsted med, hvis dit hjerte overgiver sig til hestesporten.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Betting bonus på de her spil

Ved du ikke, hvad du kan spille på, eller hvor det er mest sikkert at placere dine bonuspenge? Her får du en lille introduktion til de mange spil, som du kan sætte penge på inden for hestesport. Din betting bonus til hestevæddeløb bør helt klart bruges fornuftigt, og du har masser af muligheder, alt efter hvor meget du tør satse.

Hvis du er helt grøn inden for hestevæddeløb, så kan en Lynkupon være en god idé. I hestetermer kaldes det en Harryboy, hvor du får en allerede sammensat kupon, der er sammensat af eksperter på området. Så har du allerede der gode chancer for at vinde, selvom du ikke selv har lavet kuponen. Derudover er det Vinder og Plads, der er de mest normale former for spil på hestevæddeløb. Spiller du på Vinder, forudsiger du vinderen af løbet, og spiller du på Plads, forudsiger du en hest, der ender i løbets top tre.

Derudover kan du spille en Raket, hvor du i flere forskellige løb skal kende Vinder og Plads, hvorfor risikoen her stiger. Så kan du spille Tvilling, hvor du skal forudsige nummer et og to i løbet. Du kan også spille Trio, hvor du forudser nummer et, to og tre, der kommer først over målstregen. Spillene kan også spilles som systemspil.

Vil du virkelig begive dig ud på tynd is, men også have chancen for at vinde de store gevinster, så skal du kigge nærmere på kombinationsspillene. Her finder du eksempelvis V4, hvor du skal spå vinderen af fire forudbestemte løb, eller V5, hvor det er fem løb, du skal kende vinderen af. Der findes også V64, V65 og V75, hvor du skal finde vinderen af henholdsvis seks, seks og syv forudbestemte løb. Og så er der V86, som gælder otte løb. Her har du altså højrisiko, men du har også rigtig store præmiepuljer, hvis du skulle være kløgtig og heldig på samme tid.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Brug din betting bonus til hestevæddeløb

Der findes altså masser af steder, hvor du kan bruge din betting bonus til hestevæddeløb, så det er bare med at vælge det sted, du synes bedst om. Og så kan du godt begynde at glæde dig, for hestesporten har masser af fart over feltet at byde på. Selvom der er tale om en gammel sport, så kan den stadig få folk til at huje og råbe, når hestene først er sluppet ud på banen. Og hvis du gerne vil opleve et rigtigt hestevæddeløb, så opsøg en af de baner, vi har i Danmark. Her kan du godt nok ikke bruge din betting bonus til hestevæddeløb, men stemningen vil være helt i top, og du behøver ikke tage meget mere end en 20’er med, før det bliver en sjov dag på travbanen.