Danske bookmakere

Danske bookmakere til hestevæddeløb

Lige efter nytår i dette år, så er det ikke længere forbeholdt Danske Spil at have hestevæddeløb. Du kan derfor finde flere steder end blot Danske Spil i dag, hvor du kan satse nogle penge på den sjove og underholdende sport hestevæddeløb. Hvis du er træt af at spille det samme sted, så er det da bare med at gå i gang med at prøve noget nyt. Der er ikke nogen grund til at nøjes, når du sagtens kan få det hele. Der er nemlig en del flere udbydere i dag, da det nu ikke længere er lukket land i forhold til Danske Spils monopol på hestevæddeløb samt andre former for sportsgrene. Det er derfor lidt sjovere at være dig, hvis du længe har været helt vild med at satse nogle penge på hestevæddeløb. Selvom du ikke er kommet i gang med at satse penge på hestevæddeløb endnu, så bliver det stadig en fest for dig at starte lige nu, fordi du har mange flere muligheder end der har været længe. Der er åbnet en helt ny verden for alle, der elsker eller vil prøve at give sig i kast med hestevæddeløb. Og det er vi altså helt vilde med, må vi da nok sige!

Du har nok allerede hørt om siden Dantoto, hvor du kunne spille nogle penge på hestevæddeløb. Det har vi jo nok alle sammen allerede hørt om. Det er nemlig siden – som er ejet af Danske spil og som du finder på deres side – der længe har udbudt hestevæddeløb. De har de faktisk gjort lige siden år 2000, så det er ikke så nyt endda. Dog er det ikke længere kun Dantoto, som kan få dig i gang med hestevæddeløb på internettet. Nu er det da bare med at prøve dig frem, så du ikke føler dig fastlåst på et enkelt sted. Der er nemlig så mange nye, spændende og underholdende muligheder, som du da bare må prøve af først. Så kan det godt være, at du finder ud af, at Dantoto faktisk bare stadigvæk er det bedste. Men det går ikke, hvis du ikke har prøvet de andre danske bookmakere af hestevæddeløb først.

Disse danske bookmakere udbyder hestevæddeløb i dag

Hvis du vil satse nogle penge på hestevæddeløb i dag, så er der ingen grund til at holde dig til Dantoto. Du kan nemlig i stedet for prøve en af følgende sider:

Bookmaker Velkomstbonus Spil nu
Unibet hestevæddeløb 100% i bonus op til 1500 kr. Spil nu
Betfair hestevæddeløb Få op til 1000 kr. i gratis spil Spil nu
Nordicbet hestevæddeløb ingen løb pt. Spil nu
Betstars hestevæddeløb ingen løb pt. Spil nu
Derby25 hestevæddeløb ingen løb pt. Spil nu

Derudover har LeoVegas og Betstars meddelt at de også vil udbyde hestevæddeløb.

Disse fire bookmakere har nemlig taget kampen op til stregen mod Dantoto og vil nu også blive en del af de danske bookmakere, når det kommer til udbud af hestevæddeløb. Det er faktisk en sport, som der sagtens kan vindes en masse penge på, hvis du gerne vil give det en chance. Hvis du er god til at forudse, hvad for en hest der vil vinde løbet eller bare ved en masse om sporten, hvorfor så ikke finde ud af, om du kan tjene lidt ekstra penge på den måde. Det vil da være ærgerligt at gå glip af en chance for at tjene nogle ekstra gode penge, hvis du har muligheden for det. Og det kan jo være, at du kan få denne mulighed hos en af de danske udbydere Leo Vegas, Unibet eller Betstars, når det kommer til hestevæddeløb.

Leo Vegas er det nyeste skud på stammen med hestevæddeløb

Hvis du vil prøve den allernyeste bookmaker, der også tilbyder at spille på heste, så skal du give Leo Vegas en chance. De er nemlig det nyeste skud på stammen, der også tilbyder dig at spille lidt på hestevæddeløb. Du kan vælge mellem at satse penge på en masse forskellige løb, da de tilbyder det hele hos dem. Du kan for eksempel spille penge på hestevæddeløb fra Irland, England samt andre steder i Storbritannien. Selve hestevæddeløbssporten er ret så populær i Storbritannien, derfor vil der være mulighed for at satse på mange løb, der foregår derovre. Så ved du det i hvert fald også det. Så hvis du vil give den gas med hestevæddeløb på en anden side, end du måske er vant til eller har prøvet før, så prøv det da af hos Leo Vegas. De har allerede et stort udbud af heste spil, så klik ind på deres side og tag et kig på det. 16 min

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Er satsning af penge på hestevæddeløb en god eller dårlig idé?

Hvis du mener, at du har råd til at satse nogle penge på hestevæddeløb, så kan det da aldrig være en dårlig idé. Du kan lige så vel tabe penge, som du også kan vinde penge – men sådan er reglerne jo for alle. Dette gælder også lige meget, om du satsede nogle penge på håndbold, badminton eller fodbold. Der er altid en chance for både at vinde og tabe, så det skal du selvfølgelig gøre op med dig selv. Der er ingen grund til at spille for at være 100 % sikker på at vinde – det kan du nemlig aldrig være. Sådan er spillet – og det må man tage med. På en måde kan man derfor sige, at det aldrig er en dårlig idé, da du jo har chancen for at vinde nogle gode penge. Men det er en dårlig idé, hvis du bare skal vinde og ikke har råd til at tabe penge på hestevæddeløb.