Commit Boom Bay

Fantastiske Commit Boom Bay

Der findes mange travheste med sjove navne. Det er en del af gamet. Navnene skal nemlig begynde med forskellige bogstaver, alt efter hvor gamle hestene er når de stiller til start. Det er dog ikke helt ualmindeligt, at hestene bliver omdøbt i løbet af deres karriere.

Her skal det handle om en hest med meget mere end et festligt navn: Commit Boom Bay er en af de mest spændende up and coming heste i dansk travsport. Den kulsorte hoppe med den halvmåneformede stjerne på hovedet har virkeligt vist et stort potentiale både i 2016 og 2017. Og har i sin korte karriere allerede formået at køre over 400.000 kr. hjem til sin træner, professionelle Nicolaj Andersen.

commit-boom-bay

Datter af Indskudspubben

Commit Boom Bay er født af forældre med mindst ligeså sjove navne som den selv: Faderen var den kendte avlshingst Ens Snapshot fra USA, og moderen bar det helt utrolige navn Odssindskudspubben. Med så stærkt blod kan det vel næppe gå galt!

Commit Boom Bay kom til verden i 15. Maj 2015, og blev taget kærligt hånd om af opdrætter Torben Hovgaard. I 2017 var den en af tre anpartsheste der blev udloddet blandt andelshaverne i Luden. Det var de heldige brødre Nicolai og Frederik Mammen der blev de heldige nye ejere, og de solgte efterfølgende den populære hoppe og blev i omegnen af 130.000 kr. rigere. Efterfølgende blev Commit Boom Bay andelshest igen, i en ny stald skabt af Carsten Bundgaard – dog fik hesten lov til at blive i træning hos Nicolaj Andersen, hvilket sidstnævnte var nok ikke så lidt glad for.

En rigtig tophoppe!

Commit Boom Bay er nemlig noget for sig, og ordet tophoppe er helt sikkert et, der kan sættes i forbindelse med den sorte manke. Således blev det til en flot sejr i hoppe Championatet på Skive Trav, foran konkurrenten C D, der kom til at sætte i galop. Sejren indtjente flotte 150.000 kr. Det var langt fra den eneste sejr det år.

Commit Boom Bay er noget helt særligt, og træner Nicolaj Andersen kan nok roligt være stolt over at have den i hus.

Gode odds muligheder

Hvis du skal satse på en hest, kunne det snildt være, at Commit Boom Bay var det rigtige valg. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at satse på hesten, da der er blødt op for spillelovgivningen i forhold til travspil, hvilket betyder, at der er mange flere bookmakere der er begyndt at udbyde hestesport. Således er der gode muligheder for at få både et stærkt odds, således som diverse velkomstbonusser.

1 Feb 2018