V65

V65 - Hestevæddeløb for alle

Hestevæddeløb, V65 og V86 er måske alle begreber, du tænker hører hjemme på Charlottenlund Travbane, men her tager du fejl. Du kan nemlig spille masser af former for hestevæddeløb, herunder V65, hos Dantoto hos Danske Spil. Danske Spil har hidtil været den eneste bookmaker af hestevæddeløb i Danmark, og de har derfor et stort udbud af spil. Nu har bl.a Unibet og Betfair meldt sig ind i kampen om dansk hestevæddeløb. Du er måske mest til vinderspil, pladsspil, V65 eller V86? Uanset hvad, du bedst kan lide, så kan du placere dine penge på den helt rette hest hos Danske Spil. Siden 1. januar 2015 har Dantoto været en del af Danske Spil, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at spille på heste. Danske Spil har naturligvis dansk licens, så du kan føle dig helt sikker, når du spiller. Derudover finder du alle siderne på dansk og med god information om de forskellige væddeløb. Så hos Danske Spil kan du spille eksempelvis V65 helt uden at være professionel, da du kan finde masser af informationer der. Vil du vide meget mere om hestevæddeløb og de store gevinster heri, så læs med her.

V65 giver dig store gevinster

Nu har du måske besluttet dig for at ville give online hestevæddeløb en chance. Så skal du beslutte dig for, hvilken form for væddeløb, du vil sætte dine penge på. Der er nemlig rigtig mange forskellige former for hestevæddeløb hos Dantoto. Helt præcist finder du 17 forskellige former for væddemål, herunder også det klassiske V65.

Når du spiller V65, skal du forudsige den vindende hest i seks forskellige væddeløb. Disse væddeløb kaldes V65 afdelinger. Det koster en krone pr. kombination, og du får prisen ved at gange antallet af kombinationer. Det foregår lidt som med en tipskupon, hvor du her ganger markeringerne i de seks afdelinger og dermed har din indsats og mulige gevinst. Der er som regel to gevinstpuljer i V65, og der kan være stor forskel på, hvor store gevinsterne er. I oktober måned vandt en heldig dansker knap 700.000 kr. i spillet V64, som lægger sig tæt op af spillet V65. Der kan altså være rigtig store penge i hestevæddeløb, hvilket også er årsagen til, at mange vælger dette spil, når de skal satse. Det koster ikke så meget at lave en kombination, da du her blot skal lægge minimum 1 krone for at være med.

For at vinde i V65 gælder det om at gætte 6 forskellige vindere af væddeløb. Udbetalingen sker, hvis man har 5 eller 6 rigtige heste på sin kupon. Det kan ske, at ingen har ramt 6 rigtige, og herefter går præmien videre til den med 5 rigtige kombinationer. Findes der ikke en med 5 rigtige, går præmien videre til en jackpotpulje, som kan vindes senere. I V65 har du også mulighed for at tage en ekstra chance. Du kan vælge kun at spille efter at få 6 rigtige, og dermed får du altså ingen gevinst, hvis du kun har 5 rigtige. Til gengæld fordobler du din mulige gevinst, da du ved 6 rigtige får gevinsten gange 2 udbetalt. Hvis du satser stort, kan du dermed også vinde stort, som jo er gældende for langt de fleste spil på nettet og i virkeligheden.

Andre former for hestevæddeløb

Hvis du ønsker at satse penge lidt forskellige steder, så findes der mange andre spil på Dantoto end V65. Mange af spillene minder om hinanden, og de gælder alle om at forudsige hestenes placering i vædeløbene. Her kan du læse lidt om dine alternativer til V65, når dit hjerte er faldet for hestevæddeløb.

Lynspil, også kaldet Harryboy i væddeløbsverdenen, er en lynkupon, hvor du får eksperternes viden. Du skal blot tage stilling til, hvilke væddeløbsgenre du vil spille på, og hvor stor din indsats skal være. Derefter vælger eksperterne dine heste og kombinationer. En Harryboy er en rigtig god mulighed for nybegyndere inden for eksempelvis V65, da det kan være svært at spå om, hvilken hest, der er bedst. Du kan spille Harryboy i langt de fleste væddeløbsspil, så er du mest sikker ved det, så kast dig ud i denne form for spil.

Du har også mulighed for at spille på hestevæddeløb, hvor spillet bliver afgjort i ét løb. Her kan du for eksempel spille på vinder og plads, som er to meget populære spilformer i hestesporten. I modsætning til V65 skal du ikke kombinere udfald, men blot gætte en hest rigtig. Vinderspil foregår således, at du gætter på, hvem der kommer først over målstregen. Du kan også spille Plads, hvor du forudser, hvilken hest, der kommer i top 3. Pladsspillet giver selvsagt langt højere vinderchancer, hvilket også gør præmierne mindre, men nogle gange er det bedre at vinde småt end at satse stort. Du kan også kombinere de to spil, i daglig tale kaldet V/P, som står for Vinder og Plads. Her gælder det om at gætte vinderen af løbet og en anden hest, der slutter i top 3. Det koster minimum 10 kr. at spille på Vinder eller Plads, og kombinerer du de 2, skal du af med minimum 20 kr.

Et spil, hvor du kan vinde rigtig mange penge, men hvor vinderchancerne er små, er ved at spille Trio. I Trio skal du forudse, hvilke heste der ender som nummer 1, 2 og 3. Det er ikke kun top 3, du skal forudse – du skal have de helt rigtige placeringer klar. Det koster 2 kroner pr. kombination at spille, men du kan altså vinde rigtig gode penge, hvis du har den rette mavefornemmelse for de vindende heste.

Du kan også spille Raket hos Dantoto. Raket-spillet minder lidt om Den lange fra Oddset, hvor du har en lang række kombinationer, der skal gå hjem. Når du spiller Raket, skal du vælge vinder og plads fra alt mellem 2-10 heste, der figurerer på samme væddeløbsbane på samme dag. Der er altså en stor fejlmargin i dette spil, men rammer du rigtigt, kan der være meget store gevinster på højkant.

Foruden disse spil kommer alle spillene så som V65, V75, V86 og så videre. Her er en kort gennemgang, af de meget populære hestevæddeløbsspil. Fælles for dem alle er, at du skal gætte en vis række af udfald for at hive den store gevinst hjem.

I V4 skal du gætte vinderen af 4 forskellige væddeløb, hvor du i V5 skal forudse vinderen af 5 forskellige væddemål. Spiller du V64 skal du finde vinderne af 6 udvalgte væddeløb, hvor der er tre forskellige gevinstpuljer. I V65 er det også 6 udvalgte væddeløb, du skal forudsige, men her er der 2 gevinstpuljer. Spiller du V75, har du mulighed for nordens største præmier, men du skal også kunne spå om vinderne af 7 udvalgte væddeløb, og her findes 3 gevinstpuljer. I V86 er der tale om 8 væddeløb, hvor du skal finde vinderne, og her får du tre gevinstpuljer.

I V75 som har nordens største gevinster, har du mulighed for at stikke af med en jackpot på 70 millioner kroner. Vinder du førstepræmiepuljen uden jackpot, kan du se frem til minimum 16 millioner kroner. Spillet koster absolut ikke en bondegård at deltage i, da prisen er 50 øre pr. kombination, men det er også som at vinde i lotteriet, hvis du sal forudse alle syv udfald.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Små indsatser, store penge

I hestevæddeløb, uanset om du spiller V65, Raket eller V75, kan du vinde store penge for små indsatser. Det er nok også det, der tiltaler så mange spillere. Med onlinespillene er det blevet meget nemmere at satse penge på hestevæddeløb, da travbanerne ikke findes i alle dele af landet. Når du spiller på heste på Dantoto, kan du spille helt frem til løbsstart, og har du mod på at spille live, kan du eksempelvis gøre det hos den svenske væddeløbsside ATG. ATG er den svenske pendant til Danske Spil, hvor du har mulighed for at spille på 20 forskellige spil inden for hestevæddeløb. Her finder du selvfølgelig også V65, V75 og V86.

Det er klart, at du ikke får pulsen op at køre på samme måde, som hvis ud befandt dig på travbanen. Men ligesom med alt andet sport, så er det faktisk muligt at følge med i det, du spiller på. Dantoto har, tro det eller ej, deres egen væddeløbskanal, som du kan tilkøbe hos forskellige tv-udbydere. Derfor behøver det ikke være kedeligt at bette på travløb, fordi du ikke kan følge med i udfaldene. Blandt andet kan du få kanalen Dantoto Racing Live hos TDC, Waoo og Stofa, så du kan følge med i dine væddeløb. Så bliver V65 lige pludselig meget sjovere, når du kan heppe hjemme fra sofaen. Hvis du føler at kuponerne er lidt sjovere, hvis de laves hos en forhandler, frem for på nettet, så har Dantoto 180 forhandlere i Danmark. Her kan du ligesom i gamle dage lave kombinationer på en kupon, hvorefter du får den med hjem i hånden.

Hos Dantoto får du ikke kun danske væddeløb – du kan også finde masser af udenlandske væddemål. Derfor er der altså ingen grænser, selvom hestevæddeløb er en mindre spillegren i Danmark. Så hvis du har mod på at kaste dig ud i væddeløbsspil, så er det bare at finde en hest, du tror på, og så spille en krone eller ti. Du får helt sikkert masser af underholdning og måske også førstepræmien med hjem.