Heste bookmaker

Heste bookmaker 2020

Hestevæddeløb er en af de ældste sportsgrene verden over, som i dag stadig lever i allerbedste velgående! Konkurrencen i denne sport er i bund og grund ret enkel – det handler om at få sin hest først over målstregen. Dernæst kan det variere, hvordan væddeløbet udformes – en bestemt hesterace kan deltage, på banen kan der være forskellige forhindringer stillet op, eller underlaget på banen kan være af varierende art.

Indholdsfortegnelse

Liste over heste bookmakers i Danmark

Bookmaker Velkomstbonus Spil nu
Unibet hestevæddeløb 100% i bonus op til 1500 kr. Spil nu
Betfair hestevæddeløb Få op til 1000 kr. i gratis spil Spil nu
Nordicbet hestevæddeløb ingen løb pt. Spil nu
Betstars hestevæddeløb ingen løb pt. Spil nu
Derby25 hestevæddeløb ingen løb pt. Spil nu

Heste bookmaker online

Inden for betting verdenen er online hestevæddeløb, på internationalt plan, blevet mere og mere udbredt, og det kan både være et stort og til tider kompliceret spil, men på samme tid er det ekstremt spændende. Når det netop gælder hestevæddeløb, så får du den ultimative mulighed for at vinde store pengebeløb, og så kan du også spille strategisk. Her er det levende væsner – både hest og rytter, som i langt de fleste tilfælde er afgørende for, hvordan løbet går, hvilket er en yderligere faktor, som får spændingskurven til at stige i vejret.

Er du helt ny inden for dette felt, er der en række forberedelser, som du bør tage højde for, før du kaster dig ud i et hestevæddeløb - hvis du vil sikre dig de allerbedste chancer for at vinde. I Danmark er der både rigtig mange trav- og galopløb i løbet af et år, og derfor kan det være en god ide at vælge et bestemt område, hvor du dykker dybere ned, for netop at maksimere dine chancer. Alt i alt handler om at have en tilsvarende eller større viden om det bestemte område end de heste bookmakers, hvor du lægger dine bets. Her på Hesteportalen.dk har vi udarbejdet en guide over de bedste hestbookmakers.

Dernæst er det en god ide at sætte sig ind i de forskellige forhold, der kan være på en bane. For eksempel er det vigtigt at kende til de vilkår, der skabes, hvis det er regnvejr, da det påvirker underlaget og dermed ofte forringer hestens hastighed. Derfor er det blandt andet rigtig godt at kende til de forskellige væddeløbshestes tidligere præstationer i for eksempel regnvejr, hvis det står ned i stænger på løbedagen!

Hestebookmaker Tilbage til indholdsfortegnelsen

Fra 2018 kan du spille hos mange flere heste bookmakers

Indtil nu har mulighederne for at vælge mellem forskellige heste bookmakers online ikke været stor, da monopolet på hestevæddeløb har ligget hos én udbyder. Dét ændrer sig om kort tid! Fra 2018 liberaliseres dette marked, og så vil en række store internationale heste bookmakers få adgang med deres odds. Det betyder altså, at dine muligheder nu øges med flere hundrede procent.

Allerede nu ved vi, at betfair og Unibet vil byde ind med et kolossalt udvalg af hestevæddeløb, og som heste bookmakers vil de tilbyde høje procenter i tilbagebetaling til spillerne. Dernæst er der også gode chancer for, at andre store bookmakere, som for eksempel betsafe vil komme ind på markedet som heste bookmakers, netop fordi det er helt oplagt, nu hvor muligheden byder sig! Tilbage til indholdsfortegnelsen

Heste bookmaker – hvem skal jeg vælge?

I og med, at antallet af heste bookmakers vil stige markant i 2018 og måske endda eksplodere, så er det vigtigt at tænke sig om, inden man vælger en heste bookmaker til betting på hestevæddeløb. Det er altid en god ide at vælge et firma, som har god erfaring inden for betting, og dermed har været på markedet i nogle år med generelt pålidelige anmeldelser. Du er muligvis velbevandret i betting verdenen, og har måske allerede et godt kendskab og tillid til en given bookmaker, også er det jo bare at håbe på, at netop denne vil slå sig løs som heste bookmaker.

Hvis du er ny på denne scene, så er det som sagt klogt at vælge en solidt etableret bookmaker for at sikre dig selv bedst muligt. Bet365 er eksempelvis et stort online spilleselskab, som har mange år på bagen, og som overholder alle love og regler på dette marked. Som sagt er det først i 2018, at betting på hestevæddeløb sandsynligvis også bliver en mulighed på bet365, med indtil da har du hvert fald en chance for at skabe dig et indgående kendskab til selskabet, så du er godt forberedt.

Der vil helt sikkert komme rigtig mange nye heste bookmakers, når vi rammer 2018, og det er selvfølgelig helt op til dig, hvem du vælger at gå videre med. Det handler naturligvis om tillid og den rigtige mavefornemmelse, når man skal vælge sin heste bookmaker, men der er altså også andre faktorer, som skal være i overensstemmelse med dine ønsker. Det er væsentligt, at den pågældende hestebookmaker har de rigtige tilbud til dig. Det er for eksempel temmelig vigtigt, at bookmakeren har konkurrencedygtige odds! Dernæst er det en vigtig faktor, at oddsene ligger klar så tidligt som overhovedet muligt, og allerhelst dagen før et hestevæddeløb finder sted. Hvis din hestebookmaker kan skrive under på de ovenstående kriterier, så er du hvert fald rigtig godt på vej! Tilbage til indholdsfortegnelsen

Undersøg forskellige typer hestevæddeløb

Det er rigtig godt at have kendskab til de spiltyper, der eksisterer inden for hestevæddeløb, når man starter ud, for på den måde at afprøve de forskellige former og dermed finde ud af, om der er en specifik spiltype, som fanger dig mere end andre. Muligheder og valg mellem forskellige spiltyper vil nogle gange variere, afhængig af hvilken udbyder, du anvender, men et par af de mest anvendte er nævnt nedenfor.

Den mest oplagte og klassiske type af spil inden for hestevæddeløb er, at man spiller på den hest, som man tror vil vinde løbet. Dette spil er det mest simple, og under selve løbet, handler det alene om, at netop denne hest skal holde sig godt oppe foran og nå i mål som den første.

Man kan også spille om placeringen. Her spiller man normalt på, om en bestemt hest kommer ind i top 3 eller top 2, afhængig af hvor mange heste der er med i løbet. Dette spil er ligeledes forholdsvis simpelt, naturligvis forudsat, at man har lavet de fornødne baggrundsundersøgelser om den pågældende hest, hvilket jo er gældende for alle spiltyperne.

Dernæst må man gerne spille på to heste inden for hestevæddeløb. Her udvælger man sig de to heste, man satser på vil komme først over målstregen. Det er ubetydeligt hvilken af de to, der kommer først, det afgørende er, at det netop er disse to heste, der bliver henholdsvis nummer 1 og nummer 2.

Du kan også spille på både vinder og plads. Det vil sige, at du her faktisk kombinerer to spil i ét. Her vælger du den hest, som du tror når først over målstregen, og som du også placerer i top 3. I dette spil har du altså hele 2 chancer for at vinde, og en af fordele er også, at hvis din hest først kommer ind på 3. pladsen, så har du stadig vundet!

Der findes mange flere variationer af spil, og det er helt afhængig af hvor du spiller, hvilke spil der er tilgængelige, og hvordan spillene er definerede. Du vil nogle gange opleve, at en spilform virker kompliceret, men ofte handler det blot om, at beskrivelsen og forklaringen ikke er tilstrækkelig eller måske i modsatfald, at den er gjort unødig kompliceret med for mange ”insider ord”, som ikke nødvendigvis givermening for den almindelige dansker, som er ny i hestevæddeløbs verdenen. Tøv ikke, for du vil helt sikkert kunne finde en tilsvarende forklaring på et givent spil, som blot er meget mere simpelt defineret – søg i google, og der vil med sikkerhed dukke en række forklaringer op! Tilbage til indholdsfortegnelsen

Kampagner, freebets og bonustilbud i hestevæddeløb

Fordele, velkomsttilbud og bonusser er ikke kun gode vilkår, som man får på online casinoer, hvor blandt andet free spins og VIP-rangering er at finde. På betting-sider og specifikt vedrørende hestevæddeløb finder man ligeledes gode tilbud. Eksempelvis vil nye heste bookmakers give et antal freebets, når man opretter en konto, tilbyde forhøjede odds eller udlodde en given bonus for at tiltrække sig så mange spillere som muligt på netop deres side.

Desuden vil tilbagebetalingsprocenten sandsynligvis også ligge i den høje ende, når alle de nye heste bookmakers kommer på banen. Dette vil være tilfældet, fordi man naturligvis gerne vil tiltrække en masse nye spillere, men også på grund af den eksploderende konkurrence på markedet – det er simpelthen en nødvendighed for at kunne holde skruen i vandet, og det er jo kun til din fordel.

Af ovenstående årsager er der et tydeligt belæg for, at udbredelsen af nye heste bookmakers, og den øgede konkurrence, helt sikkert falder i spillernes favør. Derfor har du alle muligheder for at forberede dig nu, så du er top-tunet, og har styr på hvilket spilleselskab, du vil bruge, dine foreløbige strategier og hvordan oddsene i hestevæddeløb normalt vurderes, når det går løs i 2018.