Dantoto

Dantoto er hestevæddeløb hos Danskespil.dk og forhandlere

Hos Danskspil.dk kan du spille på alskens spil og Dantoto er endnu en af de mange forskellige spil, som du kan spille på hos Danskespil.dk. Når og hvis du vil spille Dantoto, så skal du bare gå ind på Danskespil.dk og vælge Dantoto øverst oppe på deres side, hvor du finder det blandt de mange andre former for spil, som Danskespil.dk udbyder.

Hvis du ikke ved, hvad Dantoto er, så er det for dem, der elsker at spille på hestevæddeløb. Dantoto er altså lig med at spille på heste og det er vel at mærke hver evig eneste dag året rundt, at du kan spille på Dantoto og forskellige hestevæddeløb på alle danske væddeløbsbaner. Er du en af dem der vil spille på hestevæddeløb på Dantoto hos Danskespil.dk, så kan du spille både på trav- og galopløb og du har i den forbindelse mulighed for at vinde både små gevinster og de helt store gevinster.

Når du vælger at spille på hestevæddeløb på Dantoto, så er der et hestevæddeløb både for dig og for alle andre, hvad enten du vil i gang med at spille Dantoto eller du er den erfarne hestevæddeløb, der er ekspert på området. På Dantoto kan du nemlig vælge at spille på et hestevæddeløb på mange forskellige måder, det kan være, at du foretrækker at spille om at finde vinderen i et hestevæddeløb eller at gå efter de allerbedste odds. Hvis du hellere vil gå efter at vinde den store milliongevinst, så skal du bare spille på et af de spil, hvor det gælder om at finde flere vindere i flere forskellige hestevæddeløb. Dantoto har det hele samlet under et tag.

Indholdsfortegnelse

dantoto hesteportalen

Du kan også spille Dantoto hos forhandlere

Det kan jo godt være, at du ikke er så meget til alt det der computer halløj og stadig gerne vil spille på Dantoto, så skal du ikke fortvivle, for der er da naturligvis også en mulighed for dig for at spille Dantoto. Du skal bare gå ned til en af de ca. 180 Dantoto forhandlere, der findes rundt omkring i Danmark og finde dig en Dantoto kupon, som du kan udfylde, som du ønsker og derved deltage i spil på hestevæddeløb med Dantoto på den måde. Hos Dantoto forhandlerne kan du finde hestespillets programavis ” Racing News ” ganske gratis, her finder du alle startlisterne, så du kan vælge den eller de helt rigtige heste at spille på. For at gøre det hele endnu mere spændende, så kan du hos Dantoto forhandlerne også følge løbene og se hvordan det går med din eller dine heste, hos Dantoto forhandlerne er der nemlig et tv, der sender Racing Live direkte.

Dantoto på din mobil

I tilfælde af, at du er blevet bidt af en gal hest og vil have muligheden for at spille på hestevæddeløb nu og her, når du har brug for det. Som for eksempel så er du ikke lige i nærheden af en computer, så du kan gå ind og spille Dantoto på Danskespil.dk og der er heller ikke en af de ca. 180 Dantoto forhandlere lige rundt om hjørnet og lige om lidt, så går der nogle hestevæddeløb i gang, som du gerne vil spille på. Så er du på den - eller er du? Selvfølgelig er du ikke på den, så længe at du altså har en smartphone på dig. Når bare du har en smartphone lige ved hånden, så tager du bare fat i den og så er alle hestevæddeløb hos Dantoto til din disposition og du kan spille på Dantoto lige så tosset du vil, så længe pengepungen rækker.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Følg dit Dantoto spil på Racing Live

En ting er at udfylde din Dantoto kupon, gå i gang med dine daglige gøremål og så bare tjekke Dantoto spillets udfald, for at se om du har vundet på et eller andet tidspunkt, når du har tid. Men det er uomtvisteligt noget helt andet at udfylde sin Dantoto kupon og så i spænding følge hestevæddeløbet, for at finde ud af, hvad Dantoto spillet udfald bliver, altså om du nu har vundet eller ej. Den spænding er du da også forundt med Dantoto Racing Live. DanToto Racing Live er nemlig en tv-kanal, for dem der gerne vil følge med i hestevæddeløb. DanToto Racing Live sender hestevæddeløb hele døgnet og det sker året rundt, så du går ikke glip af noget. Hvis du kunne tænke dig at følge DanToto Racing Live, så kan du komme til det flere forskellige steder. Du kan se DanToto Racing Live på Danskespil.dk og hos alle ca. 180 Dantoto forhandlerne. Derudover kan du se DanToto Racing Live på dit eget tv, hvis du har en af følgende tv-udbydere: YouSee, TDC TV, Stofa, Canal Digital og Waoo. Hos disse tv-udbydere kan du købe DanToto Racing Live som en ekstra kanal. Alt hvad du skal gøre er bare at kontakte din tv-udbydere, hvis du ønsker af have DanToto Racing Live i din tv-pakke. DanToto Racing Live sender live hestevæddeløb fra ca. kl. 12.00 alle dage og når dagens løb er afsluttet på DanToto Racing Live, så vil du kunne se genudsendelser fra tidligere løb, tipsudsendelser eller lignende.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Dantoto og de mange måder at spille på

Hvis du vil i gang med at spille Dantoto, så står du overfor et væld af spillemuligheder. Når du vil spille på Dantoto, kan du nemlig gøre det på hele 17 forskellige måder, det vil sige at der er 17 forskellige spilformer, som du kan vælge mellem og du kan derved finde den, der passer dig og din spillemåde bedst.
Du har følgende valgmuligheder, når du vil spille Dantoto:
• Vinder
• Plads
• Vinder og Plads
• Raket
• Tvilling
• Komb
• Trio
• Dagens Dubbel
• V4
• V5
• V64
• V65
• V75
• Grand Slam 75
• V86
• Lyn
• Systemspil

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Sæt dig ind i spillemåderne og få en god start med Dantoto

Når du vil spille Dantoto, så er det alfa og omega, at du sætter dig ind i de mange forskellige spillemåder, inden du går i gang, for at få mest muligt ud af dit spil på Dantoto. Alt efter om du er nybegynder, når det gælder om at spille Dantoto eller om du er en haj til det, så skal du nøje granske spillemåderne, så det bliver en sjov og underholdende oplevelse for dig. Hvis du er nybegynder med Dantoto, så vil det nok være en alt for stor mundfuld, at lægge ud med at spille V64, V65, V75, Grand Slam 75, V86 eller systemspil. Derimod vil Vinder, Plads eller Vinder og Plads være det rette sted at begynde at spille Dantoto med. Er du derimod en haj til hestevæddeløb, så skal du nok vælge de mere udfordrende spillemåder, som alle V - spillene med mere. Uanset hvilken spiller du er, så er der naturligvis frit valg på alle hylder, men tænk dig om, hvis du gerne vil vinde og have det sjovt med Dantoto.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Spil Dantoto med omtanke

Danske Spil vil naturligvis gerne have, at du spiller Dantoto, men når det er sagt, så vil Danske Spil også gerne have, at du spiller Dantoto med omtanke, for at spille Dantoto skal blive ved med at være underholdning for dig. Du skal altså have det godt med både at vinde og at tabe, du kender sikkert ordsproget ” Tab og vind med samme sind ”. Det der skal blive ved med at være det primære for dig, når du spiller Dantoto, er, at du kan nyde spændingen og suset, når du spiller Dantoto frem for resultatet. Du skal altså holde øje med, om du nu lader Dantoto spillet være den underholdning, som Dantoto er tiltænkt og ikke noget, der tager overhånd. Danske Spil synes, at du spiller Dantoto med omtanke, når du: • Dyrker andre sjove og spændende aktiviteter • Nyder at vinde, men ved, at det er tilfældigt, når det sker • Er realistisk i din forventning om at vinde og tabe, det vil sige kender fakta om tilfældighed • Spiller for det beløb du kan tåle at tabe og stopper, mens legen er god Helt basalt så handler det at spille på Dantoto hos Danske Spil om, at det skal være underholdning, ligesom hvis du ser en god film eller spiller brætspil med familie eller venner. Hvis du føler, at når du spiller på Dantoto, så er det ved at tage overhånd eller du ser at en af dine venner eller et familiemedlem har et problem, så gå ind på Danske Spil, for her kan du få masser af gode råd og principper for, hvordan du spiller på Dantoto med omtanke. Du kan endda finde en test, som du kan tage og derved få et billed af, hvordan det står til med dig og dine spillevaner.