What a Babe

Hurra for What a Babe

Nu skal jeg fortælle dig om en rigtig drøm af en traver. En smuk, varmblodig hoppe, med en blank brun frakke, og enkelte hvide går i panden. Den er datter af selveste Ens Snapshot, den sorte torden-hingst der laver vindere. Og moderen er ingen andre end den sagnomspundne JLO Monsterbabe. Der er tale om ingen anden end den navnkyndige What A Babe, kendt fra Charlottenlund travbane.

Opdrættet af M. Melin og A. Gregersen, kom den fantastiske hoppe til verden i 2011. Den rejste sig omgående op på alle fire ben, og siden har den ikke set sig tilbage. I de kyndige hænder på Lunden, og træner Ken Ecce, er det allerede blevet til mange flotte sejre i Dansk hestesvæddeløb. Og What a Babe er slet, slet ikke træt i benene endnu.

What-A-Babe

En af de omtalte anpartsheste fra Lunden

What A babe blev gjort til anpartshest for lunden, og anparter af hesten blev solgt til en række ellevilde trav entusiaster. På en lodtrækning i 2017 i lunden, blev Dorthe Grankvist og Tina Mogensbæk fra Kokkedal med et trylleslag dog de heldige ejere.

What a Babe var åbenbart lidt genert i den første start for hendes nye ejere, og kunne ikke lade være med at galopere. Det må man jo ikke i et trav, så det blev ikke til placering i den omgang. Træner Ken Ecce var dog ikke synderligt bekymret. Alle kan jo have en dårlig dag.

Flotte statistikker

Og der er da slet ingen tvivl om, at What A Babe er i gode hænder hos Ken Ecce, der i 2017 som den blot 8. Professionelle travtræner formåede at køre over en million dejlige danske kroner i stald i løbet af 2017. Ingen tvivl om at What A Babe nok skal lægge noget til den sjat!

Indtil videre har hoppen en sejrsprocent på hele 25%, og en pladsprocent på solide 48%. Hvad mere kunne man ønske sig? Det skulle da lige være en stor derbysejr!

What A Babe var ikke den eneste pragttraver, der blev udloddet fra Lunden i 2017. Samme dag blev der trukket lod og både Bali og Commit Boom Bay, der således også fik nye, lykkelige ejere. Med den store entusiasme blandt publikum, bliver det nok bestemt ikke sidste gang, at Lunden trækker lod om deres anpartsheste. Det bliver spændende at se, hvad de heldige vindere kan drive det til med hestene.

Godt nyt for travsporten

Der sker rigtigt mange spændende ting i dansk travsport for tiden. Spilleloven er blevet friere, og det betyder, at der er flere bookmakere, der tager interesse i travsporten, hvilket skaber en øget økonomi. Og med så imponerende råmateriale som What A Babe, er der nok stort set ingen grænser for, hvad vi kan drive det til herhjemme.

 

1 Feb 2018