Heste odds

Generelt om heste odds

Tiden er inde! Du kan nu spille på heste odds mange flere steder end førhen. Det hele har allerede været i gang i lidt over en uge nu, så det er bare med at få fut i fejemøget. Du kan nemlig stadig nå at være med, da det ikke løber nogle steder. Og hvad er det så overhovedet, at vi snakker om? Jo vi mener da selvfølgelig, at det hele er meget bedre for dig nu, fordi du kan oddse på heste samt finde hestevæddeløb end masse andre steder nu – end hvad du har kunnet før årsskiftet 2018. For lidt over en uge siden var det nu slet med monopol på hestevæddeløb (samt bingo, hundevæddeløb, duebetting samt en masse andet). Du kan derfor finde heste odds en masse andre steder, hvor du ikke førhen har kunnet finde det. Det er bare en drøm for dig, der går i opfyldelse, hvis du førhen har spillet på hestevæddeløb og oddset på heste hos for eksempel Danske Spil. Nu behøver du nemlig ikke kun holde dig til denne side (altså Danske Spils Dantoto) men kan også spille på andre sider og oddse på heste, hvis du har lyst til det. Og hvis du allerede har været i gang, er vi sikre på, at du nu også trænger til at prøve noget lidt nyt, så det hele ikke altid blot er det samme og samme. Det er rart med noget nyt – og det kan vi love dig for, at du nu sagtens kan finde, hvis du har lyst til det. Der er ikke noget at sige til, at folk der elsker at oddse på heste har glædet sig ekstremt meget til dette år. For det har vi nemlig også rigtig meget, hvis vi selv skal sige det! I denne artikel får du alt den information om heste odds, som du har brug for. Du kan blandt andet læse lidt om, hvordan det hele startede med heste odds og hestevæddeløb. Du kan også læse lidt om, hvor du kan finde heste odds i dag samt hvorfor du skal oddse på heste samt en masse andet. Det er bare med at læse med videre, hvis du vil vide alt det, som du overhovedet kan vide om heste odds og hestebookmaker i dag.

Det hele startede for længe siden med hestevæddeløb og heste odds

Man kan i hvert fald ikke prale med at hestevæddeløb lige er begyndt. For det er i hvert fald ikke sandt! Hestevæddeløb går mange år tilbage i tiden, så det er bare med at holde tungen lige i munden, hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvordan det hele startede med det. Vi skal nemlig helt tilbage til år 1830, hvor det allerførste hestevæddeløb blev holdt her i Danmark. Dog var det først omkring 60 år senere, at Det Danske Travselskab lanceres her i Danmark, så der går alligevel en del år før dette sker fra starten af det hele. Det hele blev herefter rykket til Charlottenlund, hvor du stadig kan finde den meget populære travbane. Du kan også sagtens finde hestevæddeløb andre steder i Danmark, men Charlottenlund er klart den mest populære i dag. Men hvis du ikke lige bor i nærheden – men gerne vil se noget med heste alligevel – så kan du enten tage til Billund, Bornholm, Odense samt fem andre steder her i Danmark. Det er næsten lige meget, hvorhenne i landet du bor – du kan nemlig finde en travbane eller galopbane tæt på dig alligevel. Selvom det ikke er særlig mange, der har noget at gøre med hestevæddeløb – eller måske ikke engang har været inde og se det endnu – så er det stadig en sport, hvor du kan vinde en masse penge. Det er nemlig ikke så kedeligt og upopulært, som nogle mennesker måske går og tror at det er. Derfor kan du nu også begynde på heste odds, hvor du kan vædde penge derhjemme, om hvilken hest der for eksempel vinder næste væddeløb. Dette kan du så også tjene penge på, og du kan rent faktisk tjene en god pose penge på det, hvis du vædder nok penge på det. Det er derfor en sport, som du sagtens kan give dig i kast med, hvis du vil tjene en god gevinst på hestevæddeløb. Det er slet ikke så kedeligt med heste odds, som nogle måske tror eller har bildt dig ind. Det er bare med at prøve det først, så du kan finde ud af, om heste odds lige er noget for dig eller om det ikke er noget for dig.

Du kan finde heste odds på flere forskellige sider

Siden det nye år så er det ikke længere svært at finde heste odds på internettet. Flere og flere online sider får det nu på deres sider, fordi Danske Spil (eller Dantoto) ikke længere har monopol på hestevæddeløb. Du kan derfor finde det på nye sider her i år 2018, som du ikke kunne finde det på sidste år. Det er derfor endnu sjovere i dag at begynde på heste odds end det var for blot lidt over en uge siden. Lad os starte med den side, som du altid har kunnet oddse på heste på. Det er selvfølgelig siden Dantoto. Dantoto er en del af siden Danske Spil – som vi alle sammen selvfølgelig godt kender. Her kan du finde et stort udvalg af forskellige hestevæddeløb, se live streams, se resultater, startlister samt en masse andet. Det er klart en god side til heste odds, men det er der heller ikke noget at sige til, da de har været i gang i rigtig mange år i forhold til de andre sider, der først lige er startet på heste odds. Du kan selvfølgelig stadig oddse på heste hos Dantoto og Danske Spil, men du kan også vælge at prøve noget nyt og anderledes, som først lige er kommet på markedet. Du kan nemlig i dag også oddse på heste hos Unibet. Her kan du nemlig også spille på hundredvis af forskellige hestevæddeløb, som du kan nyde at vinde nogle penge på. Det behøver slet ikke været så uinteressant med heste odds, da du sagtens kan prøve en masse forskelligt, som du aldrig har prøvet før med andre sportsgrene. Du kan også oddse på heste i udlandet på udenlandske travbaner og galopbaner, hvis det måske ikke lige er i sæson i Danmark – eller hvis du bare vild prøve mere nyt eller elsker at oddse på heste i udlandet. Sidst men ikke mindst kan du også allerede nu begynde på heste odds hos Betstars. Det er ikke det største udvalg, som du kan finde hos Betstars endnu, men mon ikke det kommer efter noget tid. De skal jo også lige have en chance for at komme i gang med heste odds ordentligt. Du kan finde heste odds fra udlandet, som du kan vælge at satse nogle penge på hos Betstars. Så hvis du er vild med hestevæddeløb fra især Irland og England, er det bare med at oprette sig en konto hos siden Betstars. Du kan også spille en masse andet på deres side, hvis du har lyst til det.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Derfor skal du og skal du ikke spille på heste odds

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal spille på heste odds. Men selvfølgelig er der også nogle gode grunde til, hvorfor du ikke skal spille på heste odds. Disse vil vi nu gennemgå her sammen med dig, så du er godt udrustet til at begynde på heste odds eller måske ikke at begynde på det. Det er nemlig altid gode at vide, om du går ind til noget, som du er klar til, om du skal vente eller om du måske slet ikke skal begynde på heste odds. Det kommer nemlig an på, hvem du er, hvad du kan lide samt hvad dine præferencer er, når det kommer til spiltips online. Først og fremmest skal du begynde på heste odds, hvis du er vild med heste, er vild med hestevæddeløb eller blot er vild med at have muligheden for at tjene nogle gode penge på noget anderledes. Det er nemlig i bund og grund, hvad hestevæddeløb kan give dig. Du kan nemlig finde masser af gode heste odds på internettet. Du skal ikke spille på heste odds, hvis du for eksempel ikke kan lide heste, ikke vil tabe nogle penge eller overhovedet ikke er vild med pengespil på nettet. Det er nemlig lige præcis hvad heste odds er for noget, og så skal du slet ikke begive dig ud i det, hvis du ikke er vild med det. Du skal heller ikke prøve heste odds, hvis du er bange for at tabe dine penge og ikke vild med spændingen omkring det hele. Det er nemlig meget spændende samt du har altid en mulighed for at tabe dine penge igen. Det skal du jo selvfølgelig være klar over for at finde ud af, om det er noget for dig med heste odds eller ej! Vi håber du kommer godt i gang med heste odds på internettet!