Spil på heste

Spil på heste med armene over hovedet

Der er ikke noget sjovere end at finde et spil, som du bare ikke kan få nok af. Og vi er ret sikre på, at vi har fundet et spil samt nogle muligheder, som de fleste danskere der elsker at spille bare ikke kan få nok af. Og hvad er det så, at vi taler om? Det er da selvfølgelig spil på heste. Selvfølgelig er det ikke til at sige, om du godt kan lide spil på heste, men hvis du blot er lidt vild med at spille noget, som du måske enten ikke har prøvet før – eller endda aldrig hørt om – så er muligheden stor for, at du vil kunne lidt spil på heste. Der er ingen, der kan spille på heste med armene ned langs siden samt stille og roligt. Det er nemlig en form for spil, hvor du kommer op af stolen, ikke kan sidde stille samt får armene over hovedet. Der er heller ikke noget at sige til, hvis du ikke har hørt om spil på heste før. Det er nemlig hverken udbredt eller populært her i landet, selvom det faktisk er det andre steder.

spil på heste

Selvfølgelig er sporten mere populær end folk der spiller penge på den, men sådan er det jo. Og hvorfor er det så det? Først og fremmest handler det måske både om interessen samt kendskab til selve sporten. Måske er der mange der ikke gider hverken at se eller spille på heste, fordi heste ikke interesserer dem – men det behøver det overhovedet heller ikke. Derudover er der måske også mange, der bare aldrig har hørt om det før, og ikke har en anelse om, at de rent faktisk har en mulighed for at prøve et spil på heste, hvis de har lyst til det. Så der kan derfor sagtens være en masse grunde til, hvorfor du eller andre ikke har hørt om spil på heste før. En af de sidste grunde er, at du kun har kunne spille på heste hos for eksempel Danske Spil. Du kan ikke spille andre steder før nu. Der er nemlig lavet nye regler her i år 2018, hvilket betyder, at du nu kan spille på heste en masse andre steder, som du ikke har kunne spille på før. Det er derfor nemmere for dig at vinde samt du har flere valgmuligheder. Hvis du for eksempel allerede er tilmeldt en online side, hvor du ikke før har kunne spille på heste, så har du måske heller aldrig hverken set det, hørt om det eller prøvet det. Men hvis det nu allerede kommer på din side, så kan det jo være, at du får øjnene op for det samt prøvet det af. Såfremt at du godt kan lide det samt måske er godt til det, kan det jo være, at det bliver en fast gænge i dine spil. Det vil da kun være positivt for både dig og selve spil på heste. De trænger da til nogle nye spillere – og du kan da sagtens blive en af dem, kan du ikke det?

Her kan du gå i gang med spil på heste

Før årsskiftet kunne de kun gå i gang med spil på heste på Dantoto hos Danske Spil. Dette var nemlig det eneste sted, hvor du kunne vædde lidt – eller mange – penge på hestevæddeløb. Her efter årsskiftet til 2018 kan du nu vælge et spil på heste flere andre steder, som du ikke har kunne spille på før. Du har derfor en masse valgmuligheder, som du slet ikke havde før i tiden. Og det gør det jo bare endnu mere spændende, da du kan vælge lige præcis den side, som du helst vil spille på – og ikke er tvunget til at vælge en bestemt side. Du kan derfor bare søge lidt rundt på internettet for at finde dine andre muligheder. Der går rygter om, at der kommer noget hestevæddeløb hos både Unibet og Betfair, som du kan prøve af. Så hvorfor ikke klikke ind på deres sider, og se om det er rigtigt – og om du skal spille der? Du kan selvfølgelig også altid klikke ind hos Danske Spil og Dantoto, da du selvfølgelig stadig også kan spille det hos dem. Det bliver skam ikke fjernet blot fordi der kommer en masse nye sider til med det samme form for spil. Du kan spille online, men du kan også besøge en travbane eller galopbane, eller du kan finde en kiosk, hvor du også kan spille på hestevæddeløb. Du har derfor en masse muligheder nu til dags, og behøver derfor hverken at blive siddende derhjemme hvis du ikke har lyst til det – eller nødt til at gå ud, hvis du ikke har lyst til det. Du kan derfor rent faktisk spille på heste på præcis den måde, som du bryder dig om. Du er hverken tvunget til det ene eller det andet, hvilket blot gør det hele mere smart samt nemmere for dig.

Dantoto live stream

I og med at du kun har kunne spille på heste på Dantoto, så har det også givet dem en masse fordele – som de selvfølgelig nok vil have lidt endnu – før alle de andre sider kommer i gang. De har for eksempel noget, som du kalder for Dantoto live stream. Og ligesom navnet siger så er det fordi, at du kan finde live stream på deres side, når det kommer til hestevæddeløb. Så hvis du ikke lige vil besøge travbanen eller galopbanen, men blot vil sidde derhjemme og se om du kan inkassere nogle penge, så skal du blot besøge Dantoto live stream. Her kan du sagtens følge med og se om det lige netop er din hest, som vinder hele løbet og herved vinder nogle penge hjem til dig. Du finder dette inde på deres side, så det er nemt og hurtigt for dig at finde, hvis du har brug for det. Du kan derfor også tjekke om de viser det hestevæddeløb, som du har satset nogle penge på. Hvis ikke, så kan du måske finde det et andet sted, men der er skam stor sandsynlighed for, at de viser det løb, som du har satset penge på. De viser nemlig rigtig mange af dem, som du selvfølgelig kan satse på hos dem.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Dantoto resultater

Hvis du for eksempel ikke lige har fået set et live stream af det løb, som du har satset penge på, så skal du jo finde resultaterne fra løbet på en anden måde. Og hvordan gør du så lige det? Jo det er skam også nemt og hurtigt for dig, hvis du har spillet på heste hos Dantoto. Du kan nemlig blot klikke ind på deres side og finde en kategori, som de kalder for resultater. Her kan du finde alle dagens eller andre resultater med spil på heste. Du behøver derfor hverken holde øje med det eller se løbet for at finde resultaterne. De vil nemlig selvfølgelig stå på siden, så du kan tjekke det ud – eller se hvor langt din hest var fra at vinde løbet eller hvad du nu end vil tjekke med resultaterne. Det er derfor en god ting for dig, så du ikke altid behøver hverken at sidde og følge med eller huske på alle tiderne, hvis du nu har satser på flere heste i flere forskellige løb. Det kan nemlig hurtigt blive svært eller måske glemmer du det bare, og vil hellere tjekke resultaterne på en anden måde. Og det kan vi jo så fortælle dig, at du da sagtens kan – i hvert fald hvis du spiller hos Dantoto. Det er også meget muligt, at du kan dette hos andre sider med spil på heste, men dette er vi ikke helt sikre på endnu. Det er derfor en god idé at holde øje med det og se om du kan finde det eller ej.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Spil på heste kan sagtens være noget for lige netop dig

Som det er nævnt kan et spil på heste sagtens være noget for lige netop dig om du tror det eller ej. Det er selvfølgelig ikke for alle, men måske er du en af dem, der hverken kan få nok af spil på heste eller få armene ned igen over det. Du finder ud af, om du vil kunne lide spil på heste ved at prøve det hos enten Dantoto eller nogle af de andre nye sider, der stille og roligt kommer til. Måske mangler du blot at give det en ekstra chance? Nogle gange vil hestevæddeløb selvfølgelig være lidt kedeligt lige som det er med en masse andre kampe i diverse sportsgrene. Så skylder du det da nærmest en tur til, hvis du har været ude for dig. Held og lykke med spil på heste!