Travhesten Bali

Bali er klar til et forrygende 2018

Travhesten Bali, der er kendt for sin flotte nummer 2 position i det store derby i 2016, ser ud til at stå overfor en spændende løbssæson. I hvert fald er mange af de nødvendige kabaler for at der kan komme topplaceringer i hus, gået op.

travhesten bali

Heldig mand fra Køge vandt ejerskab i Bali

Sent i 2017 blev der på Charlottenlund travbane trukket lod om ejerskabet i de tre travheste Bali, Commit Boom Bay, og What a Babe blandt indehaverne af de samlet 1.350 anparter i hestene.

Bali blev således vundet af en heldig pensionist ved navn Jørgen Thøgersen fra Køge. Hans indkøb af en af de 600 anparter af 1000 kr. i Bali skulle dermed vise sig at blive en særdeles lykkelig forretning, da auktionen over hesten sluttede d. 9 Januar og hammeren faldt på 300.000 kr.

Det blev Mikkel Hove fra Værløse der blev den heldige ejer. Og Værløsegenseren har tilsyneladende ikke meget grund til bekymring om at få sin indsats igen, da Bali i 2017 kørte næsten 900.000 kr. hjem i præmier.

Men selvom travhesten Bali nu er kommet på andre hænder, bliver den dog umiddelbart i sin nuværende stald hos Pauli Andersen. Kun hvis Andersen ikke er interesseret i at have hesten længere, vil den blive flyttet.

Blev flot sølvvinder i derby i 2017

Bali kom meget hurtigt på alles læber, da den 4 år unge hingst formåede at køre en flot søvmedalje hjem i det store derby på Charlottenlund travbane med den kompetente rytter Ken Ecce i sulkyen. Det udløste en flot pengepræmie på hele 509.750 kr.

Senere på året opnåede Bali en første plads i Grand Circle 4 års Championatet på Fyens Væddeløbsbane foran derby vinderen Bvalgari Peak, der blev disket for galop. Sejren var dermed 165.000 kr.

Med et så flot 2017 bag sig, en ny ejer, og en tryg stald, burde der være overordenligt gode udsigter for Bali i 2018.

Det bliver ligeledes meget spændende at se, hvad de andre anpartsheste Commit Boom Bay og What a Babe kan drive det til.

Generelt har der været stor tilfredshed med den spændende anpartskonkurrence fra Charlottenlund travbane, og alt tyder på, at successen vil blive gentaget med nye heste. Så det er med at få pengepungen frem, hvis man gerne vil være ligeså heldig som vinderen af ejerskabet over Bali!

Sporten bliver større og større

Det er ikke kun Bali som det bliver spændende at følge i 2018. Hele sporten befinder sig i et generelt opsving, som følge af den øgede liberalisering af spillelovgivningen, der betyder, at andre betting firmaer end danske spil nu kan udbyde odds på hestevæddeløb. Vi glæder os til at se meget mere spændende trav og galop i nærmeste fremtid.

 

1 Feb 2018