Kæmpe gevinst på V86 løb

Seks cifre og et stort smil: Kæmpe gevinst på hestevæddeløb til heldig dansker

Man må sige, at der sker ting og sager i forhold til hestesport i Danmark. Ikke mindst er der i 2018 blevet meget bedre muligheder for at oddse på trav i Danmark, og det er der denne uge hele to heldige danskere der har nydt godt af.

Mandag var det således ved V5 travet på Leangen i Norge at en af vores landsmænd scorede astronomiske 409.118 kr. på et velplaceret odds. Og som om det ikke var nok, supplerede en anden dansker onsdag med at score 8 rigtige på V86 spillet, hvilket blev til en gevinst på 111.476 kr. Et ganske fornuftigt afkast på en kupon til 300 kr.!

Hvad de heldige og modige spillere skal bruge deres velvoksne gevinster på, det ved vi ikke. Personligt ville vi nok tage familien med på en dejlig hesteferie til Island eller Tyskland, og hvem ved, mon ikke også det kunne blive til en dejlig dag på travbanen med efterfølgende middag. Her fra Hesteportalen.dk ønsker vi i hvert fald stort tillykke med gevinsten.

v86 gevinst

Danske kuske imponerede også i V86 løbet

Også i selve V86 løbet var der to danske vindere at finde: Vallaken High Spirit med Flemming Jensen i sulkyen var storfavorit og afkrydset til 82%. Den kørte sig i mål med en flot præmiesum på 52.329 kr.

Løbets store overraskelse blev den smukke, brun-sorte hoppe Ultimate Wine, der blev kørt af Peter Understeiner. Afkrydset på blot 9% fik den tidligere derby vinder et behændigt forspring i løbet, og kørte sig i mål på en førsteplads til en præmie på 25.000 dejlige danske kroner. Meget dejligt, og meget overraskende!

Alt i alt lidt af en uge på odds fronten, og vi kan utvivlsomt forvente os meget mere af samme skuffe i nærmeste fremtid, siden at der nu er voldsomt forbedrede odds muligheder for de danske spillere hos danske bookmakere!

 

16 Feb 2018