V86

Introduktion V86

Hvis du synes, at det er gået hen og er blevet ret trivielt med casinospil og betting på fodbold, så kunne det være, at du skulle kaste dig over dansk hestevæddeløb i stedet for. I dag er hestevæddeløb ikke særligt populært i blandt danske spillere, i hvert fald ikke sammenlignet med eksempelvis betting på fodbold, håndbold og amerikansk fodbold. Skulle du dog have mod på at prøve at bette på hestevæddeløb, så kan du eksempelvis give det svenske bettingsite ATG et besøg. På ATG får du nemlig masser af muligheder for at spille på heste, og alt efter dit temperament og erfaring, kan du vælge i mellem en masse forskellige spil. Heriblandt har du mulighed for at spille spil som V65, V75, V86 og Dagens Dubbel.

Spil V86

ATG har mange forskellige hestevæddeløb. Faktisk har de i alt 20 forskellige spil, som du kan bette på. Et af deres mest populære spil er dog V86. V86 har ikke frygtelig mange år på bagen. Faktisk kom det først til tilbage i 2011, da man ønskede at finde en midlertidig erstatning til V64 på onsdage i 10 uger. Det viste sig dog, at V86 var enormt populært blandt spillerne, og derfor fortsatte man naturligvis med at udbyde spillet. Og det har bestemt ikke været nogen helt dum ide, for i dag omsætter V86 alene mellem 18 til 20 millioner svenske kroner om ugen. Og hvordan spiller man så lige dette populære spil? V86 er faktisk rigtigt simpelt at bette på. Det fungerer således, at der er i alt 8 løb, disse kaldes for V86-1, V86-2, V86-3 og så videre op til og med 8. Men hvor det kan være nemt at spille, kan det til gengæld godt være noget svære at vinde, for du vinder nemlig kun, hvis du har 6, 7 eller 8 rigtige resultater. Dog er der altså også op til 15 heste i hvert løb, og med 8 løb har du altså op til 120 heste at vælge imellem. Så hvis du gerne vil forøge dine chancer for at vinde, så skal du blot bette på flere heste per løb. Det gælder dog også, at jo flere heste du better på, des højere bliver dit samlede indskud. For hver hest du better på i V86 bliver nemlig ganget med faktoren 0,25. Det lyder dog måske ikke af så meget, men hvis du better på 3 heste i eksempelvis alle 8 V86 løb, så skal du alligevel af med over 1600 kroner, og det er alligevel lidt af en slat, hvis du ikke er sikker på, at du kommer til at vinde.

Er du til gengæld så heldig at vinde i V86, så er der også forskellige payouts. Det fungerer således, at det er den samlede præmiepulje, der udbetales til vinderne i følgende procenter: - Personer der har fået 8 rigtige resultater modtager 40 % af den samlede præmiepulje. - Personer der har fået 7 rigtige resultater modtager dog kun 20 % af den samlede præmiepulje. - Personer der har fået 6 rigtige resultater modtager også 40 % af den samlede præmiepulje. Dermed gives der altså mulighed for at tænke taktisk, i og med at det ikke er nogen fordel, at have 7 rigtige resultater, da både 6 og 8 rigtige giver dobbelt så meget i gevinst. Sker der det, at der ikke er nogen der får 6, 7 eller 8 rigtige, så bliver præmiepuljen gemt til den næstkommende onsdag, hvor præmiepuljen så til gengæld er ekstra stor. Dette gør sig i øvrigt også gældende, hvis der er så mange der vinder, at den enkelte vinder kun modtager 15 kroner i gevinst.

Harry Boy – hestevæddeløb for begyndere

Hvis du endnu ikke føler dig klar til at begynde at smide penge på heste i eksempelvis V64, V75 eller V86, så har ATG naturligvis også sørget for at have en spilleafdeling til dig, der stadig er ret ny inden for hestevæddeløb. Så hvis du ikke føler, at du er skarp nok til et slag V86 eller et af de mange andre spil, så kan du starte ud med Harry Boy. Harry Boy fungerer således, at du selv vælger hvilke spil, du gerne vil spille på, om det er V75, V86 eller Dagens Dubbel eller noget helt andet, så vælger Harry Boy de rette heste til dig. Det har den fordel, at du kan spille lidt på automatgear, og at du ikke kommer til at smide pengene på nogle helt tåbelige valg. Det betyder dog også, at du reelt overlader dine hårdttjente skejser til en bot, der ikke kan give dig nogen bedre garanti for at vinde, end hvis du eksempelvis gør dit hjemmearbejde selv. Til gengæld er Harry Boy ret fleksibel. Det vil altså sige, at hvis du eksempelvis har nogle bestemte heste, som du gerne vil spille på, så kan du selv vælge dem, og lade Harry vælge de resterende, som du har betalt for. Dermed får du faktisk selv en smule indflydelse på spillet.

Bet på hestevæddeløb live

Ligesom med ethvert andet bettingsite, så kan du på ATG også bette på hestevæddeløb live. Så hvis du eksempelvis er kommet for sent i gang med at få udfyldt en V86 kupon, så har du stadig mulighed for at smide en mønt, hvis du går ind på deres live sektion. ATG’s livesektion er ganske overskueligt sat op, hvor du til din venstre side kan følge med i væddeløbet på film, og til din højre side har du det fulde overblik over hvilke spil, der bliver spillet på. Ligeledes har de gjort det nemt for dig, at kunne vælge i mellem både spil og løb, således du kan foretage flere væddemål ad gangen. Vær dog opmærksom på, at live spillene skifter fra dag til dag, da ikke alle spillene bliver afholdt dagligt. Det betyder blandt andet at V86, som er et onsdags spil, kun kan spilles om onsdagen.

Prøv virtuel hestevæddeløb

ATG har ikke kun almindeligt hestevæddeløb såsom V64 og V86. De tilbyder nemlig også hestevæddeløbets svar på et managerspil, for du kan nemlig spille på virtuel hestevæddeløb. Det virtuelle spil fungerer på mange måder ligesom med live hestevæddeløbet, hvor du har en skærm, der viser det aktuelle løb, og hvor du forneden kan se forskellige stats og odds på de enkelte heste. Det virtuelle hestevæddeløb kan dog ikke fås i formater som eksempelvis V86, men derimod kun i de fem spilformater: Vinnare, Plats, V&P, Komb og Trio. Men det gør dog ikke spiloplevelsen mindre kedelig af den grund, så hvis du er stor fan af virtuel sport, så er ATGs VR helt klart et forsøg værd. I ATGs virtuelle hestevæddeløb er den maksimale gevinst dog begrænset til 100.000 svenske kroner (hvilket heller ikke er så lidt), og det betyder, at den maksimale indsats kan ændre sig alt efter hvilket spil, du spiller. Spiller du eksempelvis et spil, hvor oddsene kun er 10, så er din maksimale indsats på hele 10.000 svenske kroner. Men spiller du derimod Trio, hvor odssene kan blive meget højere, eksempelvis helt op til 200, så er din maksimale indsats altså her kun på 500 svenske kroner.

Hold dig opdateret med masser af nyheder

Det fede ved ATG er, at du bliver stopfodret med relevante nyheder inden for hestevæddeløb. På den måde er du hele tiden opdateret, og bliver dermed hele tiden bedre til at foretage kvalificerede væddemål. På ATG har de som sagt 20 forskellige spil med hver deres underside, og det betyder altså, at du kan læse nyheder om hestevæddeløb, der udelukkende er relevant for det spil, som du planlægger at spille på. Hvis du eksempelvis gerne vil bette på V86, så kan du indenunder spillets underside læse aktuelle nyheder, som kun vedrører V86-spillet. Det betyder også, at du ikke bliver fodret med en masse informationer, som reelt ikke har nogen betydning for lige præcis det spil, som du skal foretage et væddemål på, og dermed er der ikke en større mængde af irrelevante informationer, som du skal holde styr på.

Masser af gratis tips

På ATG har du mulighed for at blive klogere på danske hestevæddeløb, samt travløb, og særligt de heste, som du kan spille på. Hvis du eksempelvis gerne vil spille på V86, så kan du inde på V86’s side læse eksperters bud på, hvilke heste der har de største chancer for at vinde. Det er ret genialt, især hvis du er helt ny inden for svensk hestevæddeløb og ikke kender så meget til de enkelte heste. Her får du i hvert fald serveret en lang række af tips og ekspertviden, som du kan bruge, når du står og skal foretage dine væddemål.

Opsummering

Ja, hvis du har behov for at ryste posen godt og grundigt, og finde andre emner som du kan spille på, så er hestevæddeløb et ret godt valg. For her får du masser af spænding og strategi samlet i en sportsgren. Har du ikke spillet på heste før, så kan det godt være noget svært og langhåret at sætte sig ind i systemet, men lige så snart du har fået en fast rutine, så er du sikret dig timevis af sjov og spænding.