Frankie Dettori

Hvem er Frankie Dettori?      

Frankie er født i Italien den 15. december 1970. Han er nu bosiddende i England. Frankie regnes for at være den bedste jockey der nogen sinde har reddet. Han største præstation, og der af navnet på spillet er, at han på "Champion's day"  i 1996 vandt alle syv løb. I 2015 blev han udnævnt til "verdens bedste jockey 2015" I 2012 var han med i kendis Big Brother i England. Han røg ud af huset som den syvende sidste. Frankie Dettori er en stor sportsstjerne i England. Og nu tilbage til det det egentlig handler om......spillet. 

Frankie Dettori 

Frankie Dettori's Magic Seven video Slot

Er du til hestevæddeløb er du reddet ind i den rigtige stald. Her er et video slot med små heste-filmklip, symboler som hestesko, pokaler, billeder af Frankie og de velkendte spillekort, plus ekstra spil hvor du f.eks kan spille på hvilken hest der kommer først. 

Grafikken er ikke overvældende. Det fungerer, men uden at det er noget at skrive hjem om. Det kunne have været meget flottere præsenteret. Men Playtech må have taget et valg, for de har tidligere lavet helt anderledes velkomponerede og gennemførte spil. 

Lydsiden bliver hurtigt et irritationsmoment i mine ører. Det er selvfølgelig smag og behag, men melodierne når der er ekstra spil er meget pågående og "overglade", men så kan man jo heldigvis bare slå lyden fra. 

Hvis du kan se bort fra lidt slatten grafisk opbygning og en lyd der nok skal enten skrues ned eller slåes helt fra, så er Frankie Dettori's Magic Seven faktisk et ok underholdende og afvekslende spil med tre forskellige bonusspil.......prøv lige at læse videre og vurder selv om du vil ride ind på banen, eller lade hesten stå i stalden. 

Frankie Dettori's Magic Seven video Slot

Spillets opbygning, symboler, Wild, Scatter, bonus og gratis spin 

Frankie Dettori's Magic Seven har 5 hjul, 3 rækker og 25 linjer. Wild symbolet er et billede af Frankie him self. Wild symboler kan erstatte alle andre symboler for at opnå vinderkombinationer.  Hvis du skulle være så heldig at få 5 wild symboler, vinder du Jackpotten på 7.777 gange din indsats. Scatter symbolet er et Scatter logo. Hvis du får 3 eller flere af dem bliver du ført til en lille "animeret" vædeløbsbane. Her skal du gætte på hvilken af de 3 heste der vil komme først over målstregen. Vinder din hest får du 35 gratis spin. Kommer din hest på anden pladsen vinder du 15 gratis spin. Og hvis du kommer på tredje og sidstepladsen vinder du 10 gratis spin. I dine gratis spin er der flere Wild og Scatter symboler end der ellers er, så din chance for at få en gevinst der kan mærkes er større. Dog kan du ikke vinde nye runder af gratis spin når du er i gratis spin runden. 

Racetrack Bonus symbolet har et indbygget bonusspil. Du skal have et Bonus spil logo på hjul 1 eller 5, for at blive ført til bonusspillet. I Bonusspillet skal du klikke på knapper der er placeret rundt om en vædeløbsbane. Der er 20 knapper at vælge imellem. Du kan blive ved med at klikke på knapper og få fyldt på din præmie, lige til du rammer "Collect", hvorefter din samlede gevinst regnes sammen, og du ledes tilbage til hovedspillet. Hvis du klikker på et felt der viser en pokal, bliver din indsats ganget mellem 1 og 7 gange. Det vises i toppen af spillet. Når du får en pokal, vises der en lille film med en af Frankie's sejre på den magiske dag. Det bliver lidt langt efter min mening. Gevinsterne i de andre felter er på mellem 1 og 5 gange din indsats. Det maksimale der er muligt at få ganget med, er 280 gange, men så skal du også være dygtig til at vælge knapper...... 

Gamblingmulighed

Hvis du har lyst kan du gamle. Der er to gamling spil. I det ene skal du gætte på om det næste kort er rødt eller sort. I det andet spil skal du gætte på om det næste kort der vendes er højere end det viste kort. Du kan vælge mellem "gamble" , "gamble half your stake" eller "collect" Det maksimale du kan spille for er 2.500 £. Lidt spøjst, at gamlingspillene ikke har en dyt med heste eller Frankie at gøre, men er spillekort. 

Min afsluttende kommentar 

Playtech's Frankie Dettori's Magic Seven Video Slot er er ok spil, der har forskellige afvekslende indslag. Det er ikke det bedste spil jeg er stødt på. Man kan godt ende med en fair gevinst, men det tager tid, da wild dog scatter symbolerne ikke hænger på træerne. Scenariet er ikke noget at skrive hjem om. Det er set meget bedre, også fra Playtech's egne rækker. Mønter koster fra 0,01 - 5,00.     Min / max bet 0,25 - 125 

 

5 Nov 2017